Coronavirus COVID-19

Praktijkinformatie naar aanleiding van het coronavirus

Graag informeren wij u over onze aangepaste werkwijze naar aanleiding van het coronavirus. Daarin zijn de richtlijnen van de overheid, het RIVM en onze beroepsgroep bepalend.

Als u voor een afspraak komt, dan kunt u zich melden via de intercom, links van de voorkeur. Drukt u stevig op de knop Vita en wij komen de deur voor u open doen. We lopen rechtstreeks naar onze praktijkruimte, dus u hoeft niet meer te wachten in de wachtkamer.

We houden 1,5 meter afstand van elkaar en dat is meestal geen probleem voor het geven van een goede behandeling.

Zowel bij binnenkomst als het verlaten van de ruimte desinfecteert u de handen. U kunt kiezen om de handen te wassen of te desinfecteren met hand-gel. Beide zijn aanwezig in de praktijk.

Mochten het voor een onderzoek en/of de behandeling nodig zijn om dichterbij te komen, dan maken wij gebruik van beschermende materialen; handschoenen en mondkapje.

Daarnaast wordt de praktijk na elke behandeling hygiënisch gereinigd.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van onze nieuwe werkwijze, neemt u dan gerust contact met ons op: Via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Via de telefoon 0343 578329

Met deze maatregel hopen we u toch zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn.